Încărcare
Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Masina la comanda

Cum comanzi mașina?

Aducem pe comanda automobile multibrand marci premium, dar si populare, cu ardere interna, hibride si electrice: Volkswagen, Skoda, Ford, Opel, Hyundai, Kia, Bmw, Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Volvo, Toyota, Peugeot, Mitsubishi, Honda, Tesla, etc.

Lasa-ne toate detaliile in formularul de mai jos si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp posibil,
pentru a discuta despre solicitarea facuta.

Selectam ofertele de pe site-urile de specialitate, case de licitatie, dealeri parteneri certificati din Europa (Germania, Olanda, Franta, Belgia, Italia).

Da click pe „+” pentru a vedea toate etapele de achizitie:

Completează formularul de comandă

Completează formularul de comandă de alături. Vom analiza solicitarea ta și un reprezentant Golden Auto vă va contacta pentru a pune la punct toate detaliile pentru achiziționarea automobilului.

Îți prezentam ofertele

Vom stabili o întâlnire pentru a ne asigura că ținem cont de toate nevoile tale. Îți vom prezenta ofertele pe care le avem de la partenerii noștri europeni, stabilim detaliile financiare și de logistică și pornim imediat procesul de achiziționare.

Alegi autovehiculul

Imediat ce avem toate ofertele care se încadrează în cerințele tale, ți le punem la dispoziție alături de toate informațiile, caracteristicile și fotografiile necesare pentru ca tu să poți lua, informat, o decizie.

Rezervam autovehiculul

După ce te-ai hotărât la o mașină, începem procesul de import și este nevoie să achiți un avans de maxim 15% din valoarea mașinii. Avansul nu poate fi returnat dacă renunțați la preluarea mașinii.

Livrarea autovehiculul

Transportul din Europa în România se face cu AUTOTRAILER-ele pentru care avem asigurare CASCO, și de asemenea deținem asigurare CASCO pentru mașinile transportate, eliminând orice risc pe perioada transportului.

Perioada de livrare a mașinii este de 14 zile lucratoare.
Posibilitatea achiziționării auto din Europa la Pret Net fara TVA.

  LASĂ TOTUL ÎN GRIJA NOASTRĂ!

  Te ajutăm încă din 2007 să îți achiziționezi autoturismul pe care tu ți-l dorești, fie că e din stoc sau adus la comandă. Toate autoturismele beneficiază de:

  • Garanție 6 luni
  • Creditare persoane fizice si juridice
  • Asistență în vederea înmatriculării
  • Revizie gratuita
  • Kilometraj garantat juridic
  • Un plin de carburant BONUS
  • Leasing
  • Raport Carvertical sau AutoDNA
  • Livrare la domiciliu
  Top